Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Schoonmaaksters boeken?

De Schoonmaaksters boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Schoonmaaksters

Wilt u De Schoonmaaksters direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Schoonmaaksters

Gonda en Jolanda, maken tussen en tijdens gangen en evenementen alles rein.

Vingertasten op het tafelzilver, vetvlekjes op papieren servetten en kreukels in het tafelkleed worden grondig aangepakt. Ze geven graag adviezen over hoe je iets opveegt.. en tijdens het gezellig samen zijn of bespreking, zuigen zij de kruimels van het tapijtje.. het brommende geluid van de stofzuiger dient u voor lief te nemen. Kies voor schoon, netjes en rein. Boek Gonda en Jolanda, maar hou rekening met hun laatste trein.

Het eindresultaat? Of het goed gebeurd?...de controle ligt in uw handen

Waarvoor inzetbaar
Deze Typetjes zijn hoofdzakelijk inzetbaar tussen de gasten

De Schoonmaaksters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Schoonmaaksters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Schoonmaaksters wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Schoonmaaksters. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Schoonmaaksters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.