Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.195,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs/excl. reiskosten
Volledige prijslijst

De-S-Factor boeken?

De-S-Factor boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De-S-Factor

Wilt u De-S-Factor direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De-S-Factor

Vandaag bent u als hooggeëerd publiek uitgenodigd een Live uitzending bij te wonen van kijkcijferkanon de S-FACTOR!  Bekend-van-tv-presentator Kevin Brouwer, Zoekpiet en Jurypiet, de talentscouts van sinterklaas, zijn op zoek naar Nederlands Sinterklaastalent.

Waar zit het talent bij u?
Zoekpiet (die ook nog eens goochelt) en Jurypiet nemen hun taak zeer serieus en halen kandidaten uit het publiek. Kevin is onvermoeibaar als het gaat om spelletjes en kenniskwisjes, al zit zijn ego daarbij soms in de weg, want zelf is hij natuurlijk wel het allergrootste talent!

De kids worden getest op dansen, zingen en Sintkennis. Er is een karaoke onderdeel en een swingsessie met het hele publiek.

“Stop je vingers in je neus en schud met je billen want wie weet heb jij de S-factor!”

De winnaar krijgt een echte S-Factor Trofee en een handtekening van Kevin en de Pieten!


Interactie
Van tevoren geeft u op een speciale website ‘inside-information’ aan Kevin door, met  leuke wetenswaardigheden over bijvoorbeeld het bedrijf, de kinderen, of de directeur.
Zo leuk was uw Sinterklaasfeest nog nooit!

De-S-Factor boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De-S-Factor zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De-S-Factor wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De-S-Factor. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De-S-Factor te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.