Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.800,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook avondvullend te boeken
Volledige prijslijst

De Ruiterys boeken?

De Ruiterys boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Ruiterys

Wilt u De Ruiterys direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Ruiterys

De Ruiterys is een hilarisch trio met een missie.

Mamona, Boy en hun fashion-goeroe verwelkomen u in de wereld van de ruit. U komt direct in de juiste sfeer wanneer u via de loper de locatie betreed. Gedurende de avond wordt duidelijk dat dit hilarische trio hun voorliefde voor de ruit niet onder stoelen of banken steekt. Onder het motto; “de ruit is in, voor iedereen!” metamorfoseert überstylist Burt menig aanwezige tot ware Babe. Mede ruitgenoten Mamona en Boy zorgen ervoor dat de avond even hilarisch als muzikaal wordt ondersteund.

Met veel Verve metamorfoseert hij dan ook menig aanwezige tot ware Boy of Babe, en in een decor wat ruiterlijk tot ieders verbeelding spreekt brengt Boy een repertoire wat geen enkele stemband onberoerd laat. Direct geïmproviseerde interacties van deze ras-entertainer zorgen voor onverwacht hilarische momenten. Tussen deze voor oor-oog en lachspier strelende bedrijven door kruipt Mamona ook nog eens in de huid van o.a. BurMARY-Servaes, BurberLEE-Hooper en Shurberley-Bassey, om zo het geheel tot ongekende festiale hoogte te doen brengen. Indien wenselijk worden zij muzikaal ondersteund door een uiterst gedreven BurberDJ of hun eigen Burberry-BIG-BAND, een zeer muzikaal duo die de zo sjiek ogende ruit zelfs in het alom vermeden woonwagen-circuit tot een ware hype hebben weten te introduceren.

:: BOY
Een met krachtige vocalen toebedeelde ras-entertainer, die naast het onvermogen een blad voor de mond te nemen, het streven heeft tot in de lengte der dagen "woest-aantrekkelijk" te blijven voor zijn Fans. Deze hierdoor strak in het ruiterlijk pak gestoken cassanova verbaasd, ontroerd en werkt door zijn direct geïmproviseerde interacties op ieders lachspieren.

:: MAMONA
Een Grand-Dame wiens hart zeker zo groot is als haar kapsel. Hierdoor is zij bij uitstek diegene bij wie men geneigd is zich volledig te laten gaan. Alles kan je kwijt bij deze zo dicht bij het gewone volk staande polder-Diva. Door veel ervaring te hebben opgedaan als team-leidster van een Avon-consulente groep in de 70-er jaren is ze tevens bij machte ieder fysiek mankementje te camoufleren met haar eigen "MaMona-Burberry-Beauty lijn". Kruipt letterlijk én figuurlijk graag in de huid van een ander!!!

:: BURT
Über-stylist en perfectionist Burt is naast een plaatje om te zien tevens verantwoordelijk voor dit overmatig in Burberry gestyld concept. Vierkant gezegd is geen ruit hem teveel, hij kan er geen genoeg van krijgen! Dit resulteert in de door hem persoonlijk gemetamorfoseerde aanwezigen tot babe of boy, zodat het uiteindelijk resultaat voldoet aan zijn homogene verlangen: éénheid in te tent!!

Kortom: De Ruiterys garanderen een feestje wat ieder zintuig tot in de uiteinden doet zinderen, en in ieders geheugen ruiterlijk én figuurlijk gegrift zal blijven staan.

De Ruiterys zijn zowel te boeken als sfeerverhogende tussenact of avondvullend.

Hoe dan ook; ieder zintuig wordt tot in de uiteinden geprikkeld en deze avond zal in ieders geheugen gegrift blijven staan.
Laat u betoveren door De Ruiterys en hun visie op ‘what is hot’!

De Ruiterys boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Ruiterys zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Ruiterys wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Ruiterys. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Ruiterys te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.