Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 850,- excl. BTW
Volledige prijslijst

De Roffels boeken?

De Roffels boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Roffels

Wilt u De Roffels direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Roffels

Vanaf 1979 maakte de band De Roffels maar liefst 18 singles en twee langspeelplaten die gretig aftrek vonden bij de liefhebbers van het Nederlandstalige repertoire. Dat deden ze in eerste instantie via de bekende platenmaatschappij Telstar uit Weert, eigendom van de destijds beroemde zanger en producer Johnny Hoes.De vele singles en de LPs leverden hen niet alleen in de regio veel bekendheid op, ook op TV waren ze te gast in het ooit veelbekeken programma Op Volle Toeren van de TROS. In 1995 stapten De Roffels over naar de platenmaatschappij Yvory Towers in Bornebroek, waar ze een aantal Cds opnamen met titels als: De prins op het witte paard, Plankenkoorts, Spiegel, Zal hij me dan nog altijd rode rozen schenken en De onvergetelijke hits.

Na het opheffen van de band De Roffels, bleef de vraag naar hun muziek en hun liedjes aanhouden. Dit was voor de twee zangeressen Roelie en Jantina de aanzet om de gitaar van de stander te pakken en de tekstboeken weer uit de kast te halen. Een nieuw programma werd er opgezet en zo ontstond er een nieuw Duo De Roffels, klaar om het podium op te gaan.

De zangeressen van de ooit fameuze Zuid Oost Drentse band De Roffels zijn dus weer terug achter de microfoons. Zij treden weer live op en ze zullen met hun Nederlandstalige piratenhits 'Hier ben ik weer Spinnewiel' en tal van andere nummers weer veel feesten perfect kunnen voorzien van de juiste feeststemming.

De Roffels boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Roffels zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Roffels wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Roffels. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Roffels te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.