Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.250,- excl. BTW
Volledige prijslijst

De Rode Lopers boeken?

De Rode Lopers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Rode Lopers

Wilt u De Rode Lopers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Rode Lopers

Deze drie rasmuzikanten spelen en zingen geheel op akoestische wijze de allerbeste hits uit de muziekgeschiedenis. Met een rijdend drumstel, een contrabas en een gitaar spelen zij letterlijk van voor naar achter en van links naar rechts op ieder feest. Met name in de zomer is het éxtra feest op het terras met De Rode Lopers.

Met een compacte speaker op accu (die ook geheel mobiel is) versterken zij de zang, gitaar en contrabas waardoor de act altijd goed tot zijn recht komt.

Rood is de kleur van de hartstocht, de passie en de liefde. En dit is precies wat De Rode Lopers over willen brengen. Een gevoelige lovesong, een rock klassieker of een smartlap. Door jarenlange ervaring weten ze precies de juiste sfeer op het juiste moment neer te zetten.

De Rode Lopers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Rode Lopers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Rode Lopers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Rode Lopers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Rode Lopers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.