Twilight Entertainment

     
De Rode Loper boeken of inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Rode Loper boeken?

De Rode Loper boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Rode Loper

Wilt u De Rode Loper direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Rode Loper

Het wordt tijd voor ‘De Rode Loper’ bij de entree! Stelt u zich eens voor; niet alleen de langste rode loper van Nederland maar ook nog eens de meest uitdagende....

Een rode loper die zigzag over het parkeerterrein gaat? Eindigt de rode loper aan de waterkant en ziet u deze aan de overkant weer doorlopen? Geen nood, ‘De rode Loper’ zorgen dat u veilig oversteekt. Over de nieuwe snelweg of door het bos heen? Geen uitdaging is ‘De Rode Loper’ te gek!

Sla aan het begin op de rode knop... en wordt welkom geheten in diverse talen... ‘De Rode Loper’, een belevenis op zich! En wat dacht u van de extra bij te boeken ‘Grande Dame’?

Grande Dame

Wilt u het nog spectaculairder te maken? Dan plaatsen wij voor u ‘De Grand Dame’ van maar liefst 3,5 meter hoog! ‘De Grand Dame’ staat aan het begin, halverwege, of aan het eind van de Rode Loper. Deze ‘Grande Dame’ nodigt uw gasten op theatrale wijze uit om haar brocante gouden rokken te betreden. Wanneer ‘De Grand Dame’ aan het gouden koord trekt, opent haar jurk als een theaterdoek. Uw gasten betreden deze bijzondere doorgang om vervolgens breed lachend hun weg te vervolgen naar uw entrée.

‘De Grand Dame’ staat aan het eind van Rode Loper en de acteurs placeren uw gasten aan de buitenkant van de Rode Loper zodat ze frontaal en duidelijk zicht hebben op de opening. De Grand Dame nodigt u uit naar voor te schreden en zij zal (in overleg) meerdere personen uitnodigen te participeren tijdens deze openingshandeling. Te denken valt aan het aandragen van het rode kussen, het oplichten van de zilveren dekschaal, het aanreiken van de gouden schaar en het in de lucht schieten van ‘dwarrels en streamers’ (confetti).

De Rode Loper boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Rode Loper zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Rode Loper wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Rode Loper. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Rode Loper te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.