Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Pitaboys boeken?

De Pitaboys boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Pitaboys

Wilt u De Pitaboys direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Pitaboys

De hype en de hit van het moment, “De Pitaboys”, zijn vanaf heden ook te boeken als act of dj-set. Het zijn 2 boys die hun sporen als dj/producer al verdiend hebben, elkaar hebben gevonden en besloten om samen feestjes te gaan bouwen!

Op zoek naar een nieuwe wind in de Vlaamse en Nederlandse ambiancescene? Deze mannen brengen met hun live-act of dj set (90 min) een nooit gezien feestje.

“Waar is da feestje?”…. Ja juist, overal waar de Pitaboys te zien zullen zijn!! Als act brengen zij hun hit (inclusief 2 danseressen en een MC/zanger) aangevuld met nieuwe songs en leuke feestmedleys. En voor de dj-set brengen de 2 Pitaboys zelf 90 minuten sfeer, entertainment en de nodige hits met een lekker humoristisch Pitasausje..

Deze jongens scoren nu met hun eerste single “Waar is da feestje” maar ze zijn in voor meer want ze willen vanaf nu Vlaanderen tot een universeel feestpaleis uitroepen!!!! Wie doet mee?

De Pitaboys boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Pitaboys zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Pitaboys wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Pitaboys. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Pitaboys te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.