Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: incl. tot 200 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Show is te boeken incl. of excl. Sinterklaas
Volledige prijslijst

De Pieten Roadshow boeken?

De Pieten Roadshow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Pieten Roadshow

Wilt u De Pieten Roadshow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Pieten Roadshow

Zanger en presentator Rik en de 4 vrolijke Zwarte Pieten van de Pieten Road Show volgen de trends, op het gebied van muziek- en dansstijlen, op de voet en integreren dat in hun swingende programma. Ze zingen natuurlijk heel veel bekende Sinterklaasliedjes, maar dan wel in een eigentijds jasje. Daarnaast hebben ze veel leuke eigen liedjes op het repertoire staan en bedenken ze veel dansjes, die ze ook graag aan de kids leren.
Deze vrolijke show wordt bij voorkeur gecombineerd met het bezoek van Sinterklaas. Meneer Rik ontvangt de Sint en begeleidt diens bezoek op professionele wijze. Zo kunnen de kids naar voren komen voor een liedje, een mopje of een prachtige tekening. Tussendoor zingen de Pieten nog een paar liedjes met het publiek.

Kortom: Veel zingen, dansen, springen en lachen met de Pieten Road Show. Deze complete show van 90 minuten is ook zeer geschikt voor de kleine theaters en voor grotere groepen in bedrijfsrestaurants. Standaard is deze show voorzien van geluid tot 200 personen.

De Pieten Roadshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Pieten Roadshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Pieten Roadshow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Pieten Roadshow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Pieten Roadshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.