Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 200 pers.
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

De Piano-Piraten boeken?

De Piano-Piraten boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Piano-Piraten

Wilt u De Piano-Piraten direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Piano-Piraten

De Piano-Piraten show is perfect voor bijvoorbeeld een Hollandse Hit Party/Piratenfestijn waarbij de pianoshow de rode draad is van het evenement, met tussendoor optredens van artiesten. Een geweldige combinatie omdat u de hele avond verzekerd bent van professioneel live-entertainment en de gezellige ambiance optimaal blijft.
Ook in een feesttent, braderie of een pleinfeest komt deze show bijzonder goed tot zijn recht.
Diegene die onze pianisten/entertainers al aan het werk hebben gezien, weten dat zij als geen ander de tent op z'n kop kunnen zetten. De pianisten zijn broers, en kennen elkaar door en door. En dàt is te merken tijdens de optredens. De samenzang, het samenspel, het publiek bespelen, ... het gaat bijna als vanzelf. En ondanks dat het 'maar' twee piano's zijn, klinkt het wèl als een volwaardige band, terwijl alles toch live gespeeld en gezongen wordt. En dat zonder midi files of orkestbanden.

Het gekozen repertoire van de Piano-Piraten varieert van Hazes, Frans Duyts, Nick & Simon, Jan Smit, Rene Schuurmans, en vele oude NL meezingers, tot aan de laatste Nederlandstalige top40 hits, Drukwerk, De Dijk, Bløf, Surrender, WC-Experience, Rowen Hèze, Apres Ski hits, en af en toe een zijsprongetje naar wat Engelstalige feestklappers.

Als extra (gratis) service kunnen wij eventueel voor de tape-act artiesten het geluid verzorgen. Wij maken het u als organisator zo gemakkelijk mogelijk.

De Piano-Piraten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Piano-Piraten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Piano-Piraten wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Piano-Piraten. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Piano-Piraten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.