Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Parkeerwachters boeken?

De Parkeerwachters boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Parkeerwachters

Wilt u De Parkeerwachters direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Parkeerwachters

Altijd maar die ruziënde stellen tijdens het parkeren.. u kent het wel wanneer zij geen plekkie kan vinden, of hij parkeert weer net bij een plas modder..

De parkeerwachters Ron en Patrick laten uw gebeuren al op de parkeerplaats beginnen.. want: Begin goed - Al goed! Ron en Patrick nemen het parkeerbeleid streng voor hun rekening. Ze wijzen en helpen iedereen tot een goed parkeerplekkie.

Hun Rotterdamse accent maakt de 1e melodie op een melodieus feestje, beurs of event en brengt een einde aan al die ruzies!

Waarvoor inzetbaar
Deze typetjes zijn uitsluitend inzetbaar op het parkeerterrein. Zij zorgen ervoor dat het parkeerterrein geordend blijft, dat er netjes geparkeerd wordt en dat mensen op doldwaze wijze hun soms zware doch lange reis vergeten en met een goed humeur naar de feest locatie worden begeleidt.

De Parkeerwachters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Parkeerwachters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Parkeerwachters wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Parkeerwachters. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Parkeerwachters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.