Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Oranjeknallers boeken?

De Oranjeknallers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Oranjeknallers

Wilt u De Oranjeknallers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Oranjeknallers

De oranjeknallers Bert en Carla ideaal voordat de wedstrijd begint.. een opwarmertje om iedereen alvast in de juichstemming te krijgen.
 
Bijna begint het voetbal weer.. menig straat is versiert en menig groot scherm opgehangen.. iedereen is in spanning.. zullen we of zullen we niet. Om iedereen met de neus dezelfde richting op te laten wijzen is dit het ideale medium.. vooral ook om de avond alvast leuk in te komen. Bert en Carla oefenen van te voren met de zaal hoe ze moeten juichen en/of om te gaan met teleurstellingen..

Echtpaar Bert en Carla hebben geen verstand van sport.. maar willen het wel graag hebben.

Waarvoor inzetbaar
Deze Typetjes zijn inzetbaar bij de deur en tussen de gasten. Zij zijn tevens te boek voor andere Oranjefeesten zoals koningsdag.

De Oranjeknallers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Oranjeknallers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Oranjeknallers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Oranjeknallers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Oranjeknallers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.