Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Oestermannen boeken?

De Oestermannen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Oestermannen

Wilt u De Oestermannen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Oestermannen

Wilt u uw party nèt dat beetje meer flair geven? Nodig dan eens een Oesterman van De Oestercompagnie uit. Hij mengt zich tussen de gasten en maakt sur place een kraakverse oester open. Ondertussen vertelt hij wetenswaardigheden en anekdotes over dit zilte kleinood. Wij noemen dit 'oestertainment'.


De Oesterman deelt zijn kennis over oesters zonder daarbij op de voorgrond te treden. Het aanbod om een oester te eten, is een beetje te vergelijken met een uitnodiging tot een dans. Een intiem moment waar een bepaalde verwachting vanuit gaat.

Speciaal voor u wordt een oester geopend, met citroen, peper of frambozen azijn, net wat u wilt. Een intermezzo met een Oesterman zorgt er geregeld voor dat een nieuwe oesterliefhebber wordt geboren.

De Oestermannen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Oestermannen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Oestermannen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Oestermannen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Oestermannen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.