Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 10 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Oerknal boeken?

De Oerknal boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Oerknal

Wilt u De Oerknal direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Oerknal

Een danseres in een reusachtige ballon komt oprollen…. Een explosie volgt en een slagwerkspektakel breekt los.. Compleet met dynamische dans, fakkels en een aria in de sterke luchtstroom van een windmachine.

De Oerknal boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Oerknal zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Oerknal wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Oerknal. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Oerknal te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.