Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 180 min.
  • Geluid: niet van toepassing
  • Prijs: € 1.375,- excl. BTW
  • Opmerking: Max. 3 acts, ook combinatie mogelijk
Volledige prijslijst

De Obers boeken?

De Obers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Obers

Wilt u De Obers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Obers

Twee duidelijk vermoeide obers bewegen zich langzaam en geruisloos tussen uw gasten. Ze hebben er duidelijk geen zin in en geven non-verbaal het nodige commentaar. Een hilarische act waarvoor geen woorden nodig zijn. Deze act heeft zich al jaren bewezen bij zowel personeelsfeest als gala-diner. Top entertainment van professionele acteurs.

De Obers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Obers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Obers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Obers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Obers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.