Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hit: Shalalie Shalala, De Mosselman
Volledige prijslijst

De Mosselman boeken?

De Mosselman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Mosselman

Wilt u De Mosselman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Mosselman

In 1997 werd Sander Scheurwater tegen wil en dank omgedoopt tot De Mosselman. Sander behoorde in het verleden bij de hardcore formatie Human Resource, bekend van de wereldhit Dominator. Hij zette zijn mosselverslaving verbaal op CD en dat resulteerde in een Top-10 notering met het nummer Mossels.

Hierna werd het een paar jaar stil rondom de mosselman tot op een dag hij "SHALALIE SHALALA" op de radio hoorde. Direct sloegen de stoppen weer door bij onze schelpdierfanaat en binnen no-time was zijn versie klaar van dit songfestival nummer. Iedereen was zo positief dat er gelijk een video geschoten werd en binnen een week stond zijn video op youtube. De video werd bijna direct een hit en werd in de eerste 2 dagen meer dan 120.000 keer bekeken!

Dit leidde tot een run op de downloadsites en "SHALALIE SHALALA" kwam in de top 10 binnen op 9

De Mosselman boeken?

De mosselman op klompen wordt de laatste dagen weer in het uitgaanscircuit gesignaleerd en hij zal binnenkort weer op de planken te bewonderen zijn, geflankeerd door 2 lieftallige dames!

Tot mossel!

De Mosselman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Mosselman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Mosselman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Mosselman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Mosselman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.