Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Mannen van Brabant boeken?

De Mannen van Brabant boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Mannen van Brabant

Wilt u De Mannen van Brabant direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Mannen van Brabant

De Mannen van Brabant zijn Jitse en Thars en brengen iedere keer weer het feest in huis! Overal waar zij verschijnen gaat het dak er spreekwoordelijk vanaf.

In 2009 wonnen de Mannen van Brabant met overmacht- de verkiezing van Carnavalshit 2009 bij Radio538 in het programma van Edwin Evers met de feestplaat “Ik ben zo blij dat ik je ken”.en nu is de nieuwe hit voor 2010 daar; “Confetti & Slingers”.

Een plaat waar de verwachtingen hoog gespannen voor zijn. Sowieso zal de act “De Mannen van Brabant” een act zijn waar de komende tijd veel van te horen en te zien zal zijn. Betaalbaar feest in huis, dat is waar de podia momenteel op zitten te wachten.

De Mannen van Brabant” zijn regelmatig te gast in het tv programma Brabant Party, waren bij de Nijmeegse 4 Daagse, het WB Beach Volleybal, de Tilburgse kermis en talloze feesttenten en feestzalen door het hele land.

De Mannen van Brabant boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Mannen van Brabant zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Mannen van Brabant wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Mannen van Brabant. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Mannen van Brabant te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.