Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Kroegadours boeken?

De Kroegadours boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Kroegadours

Wilt u De Kroegadours direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Kroegadours

De Kroegadours zijn twee rasechte Neerse muzikanten, Frits Hermans en Loek Geelen, die op ludieke wijze feestmuziek brengen.

Alle nummers die gebracht worden hebben een hoog feest- en meezinggehalte. Op het repetoire staan o.a. nummers van Brinks, Paveier, Rowwen Heze, Höhner, Erwin, Funky Marys, Guus Meeuwis, W-Dreej, AC/DC en Jansse Bagge. Maar ook echte klassiekers zoals de titels Trompeten Echo, Zillerthaler, Borsica Polka, Blau blüht der Enzian en Sierra Madre staan op de lijst. De “Alphornzauber” wordt gespeeld op een originele Zwitserse houten Alphorn van 4,3 meter lang.
Bij vrijwel elk nummers wordt gezongen én getoeterd; dus volop afwisseling.

Onder begeleiding van orkestbanden worden de tuba- en trompetklanken samengesmolten…het is dan letterlijk en figuurlijk “Fieëste Geblaoze”. Een optreden van De Kroegadours duurt zón 45 minuten.

Ideaal voor de vastelaovendj, schuttersfeest, Oktoberfest of elk ander stimmungsfestijn.

De Kroegadours boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Kroegadours zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Kroegadours wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Kroegadours. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Kroegadours te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.