Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Kraaien boeken?

De Kraaien boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Kraaien

Wilt u De Kraaien direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Kraaien

Bernd Ganzebev en Prins Clit in Paanham vormen De Kraaien. De Haagse groep ken je van hits zoals 'Ik Vind Je Lekker' en 'Pechvogel'.

De gemaskerde rappers brengen snoeiharde, vuige beats met ruige teksten waarvan je soms niet weet of ze het nou menen of dat je in de zeik genomen wordt. Over hun extravagante optredens wordt regelmatig gesproken in de media. Kortom: vermakelijk in het kwadraat! Zettum!

De Kraaien boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Kraaien zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Kraaien wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Kraaien. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Kraaien te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.