Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Koorddanser boeken?

De Koorddanser boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Koorddanser

Wilt u De Koorddanser direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Koorddanser

Bij het horen van het woord acrobatiek denken velen als eerste aan trapeze-artiestenen koorddansers. Het is verbazingwekkend hoe deze van oorsprong circusartiesten het voor elkaar weten te krijgen om perfect in balans te blijven. Koorddanser en jongleur Marco studeerde aan de Nederlandse Circus Academie. Zijn voetbalkunsten en koord-dans kunsten zijn fenomenaal, als performer heeft hij nog net dat beetje extra. Deze entertainende koorddanser heeft zich gespecialiseerd in het overbrengen van plezier in zijn werk, en dat is te zien!

De Koorddanser boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Koorddanser zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Koorddanser wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Koorddanser. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Koorddanser te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.