Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Hofnar boeken?

De Hofnar boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Hofnar

Wilt u De Hofnar direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Hofnar

De Hofnar, alias voor de Nederlandse Jeroen Maas, begon al vroeg met muziek produceren. Als grote fan van de Sneakerz sound uit 2007 verloor hij daarna zijn interesse in de house muziek door de ontwikkeling van EDM en Big Room. De DJ sets van Joris Delacroix en de producties van Bakermat zorgde ervoor dat zijn liefde voor House muziek weer terug kwam. De Hofnar zegt: “Deep House was echt een eye opener voor mij. Het deed mij eraan herinneren waarom ik van Dance muziek houd.’’ Dit vertaalde hij naar zijn eigen producties waarin hij Melodische- en Deephouse samen bracht.

In 2013 bracht hij zijn debuut single “Oxas“ uit, in samenwerking met Gamper & Dadoni, die werd gereleased op MGM Records. Deze plaat zit inmiddels over 20 miljoen plays op Spotify. Kort hierna was het tijd voor zijn eerste EP: “Zonnestraal” die werd gereleased op Crosswalk. Deze EP haalde meer dan 6 miljoen plays op Spotify en Soundcloud. Daarnaast had hij natuurlijk ook zijn bekende remixes van Same Love (Macklemore), All of Me (John Legend) en Klanga (Gostan), die meer dan 15 miljoen plays op Youtube en Soundcloud hebben en worden gesupport door Tiësto, Oliver Heldens en Sam Feldt.

Nadat hij samen met Sam Feldt het nummer Bloesem uitbracht op Spinnin’ Deep en meerdere remixes op Armada, Sony, Universal en Warner, was het tijd voor een collab met Zuid Afrikaanse live act Goodluck. Het nummer Back in the day, uitgebracht op Armada Deep, kwam in Zuid Afrika op nummer 1 in de charts in de zomer van 2016.

Sinds 2014 is De Hofnar non-stop aan het toeren door Europa en speelde hij al op grote festivals zoals Extrema Outdoor, WiSH Outdoor en Summer Festival. Snel hierna volgde Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Dit was nog niet alles want snel kwamen er aanvragen van Tiësto, Laidback Luke, Armin van Buuren en Pete Tong voor het maken van officiele remixes voor hun tracks. De Hofnar: ‘’Het is echt een fantastisch gevoel als zulke legends je vragen om een remix te maken. Ik kan het nog steeds niet geloven’’.

De Hofnar ziet zichzelf als iemand die het publiek voorziet van vreugde en plezier. Hierdoor ook de keuze voor zijn naam. Zijn slogan is niet voor niks: You’re the kings and queens and I’m just here to entertain you.’’

Deze verwijzing komt ook terug bij de naam van zijn album ‘’King’s and Queens’’. Het eerste nummer hiervan werd uitgebracht in 2017 op Armada en zal verspreid uitkomen met de laatste tracks in 2018. Dit was niet zonder resultaat want al binnen een paar maanden waren er miljoenen plays op Spotify en werd de radio gehaald in verschillende landen zoals Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Brazilie en Engeland waar hij werd gepremieerd op BBC Radio 1.

De Hofnar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Hofnar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Hofnar wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Hofnar. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Hofnar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.