Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Helderziende boeken?

De Helderziende boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Helderziende

Wilt u De Helderziende direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Helderziende

Ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is ..... De helderziener ziet dingen die er niet zijn. Zijn glazen bol vertelt hem alles over u. En de toekomst. Als u iets tegen hem zegt, zegt hij: "Ik wist dat u dat ging zeggen". Zijn vrouw wilde een keer een surprise party voor hem regelen, maar bij hem is zoiets onmogelijk.

De Helderziende boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Helderziende zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Helderziende wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Helderziende. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Helderziende te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.