Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

De Heeren van Amstel Band boeken?

De Heeren van Amstel Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Heeren van Amstel Band

Wilt u De Heeren van Amstel Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Heeren van Amstel Band

De Heeren van Amstel Band is opgezet door een groep van muzikanten die elk al meerdere malen met diverse bands opgetreden hebben in De Heeren van Aemstel.

De moederhaard van diverse bands is zo aangevuld met een die haar naam draagt. Enkele malen per jaar nodigen deze muzikanten in hart en nieren, hun vrienden uit om een spectaculaire avond te hebben op dit podium in hartje Amsterdam. Weer vernoemd naar de rivier de Aemstel en de Dam die het waterpeil in de stad moest stabiliseren.

Later is de groep uitgebreid met de Friends omdat deze collega artiesten/muzikanten spontaan het podium op gaan om zich door deze mannen en vrouwen te laten begeleiden.

De formatie is nu ook buiten deze locatie te boeken waarbij het ultieme bandpodium gevoel natuurlijk meereist. De Friends worden er steeds meer en meer maar om een aantal namen te noemen; Jaap Reesema, Erik Mesie (Toontje Lager), Lois Lane, Leonie Meijer, Alides Hidding (Time Bandits), Manuela Kemp, Roberto Jacketti, CPG etc. etc. etc.

De huisband van De Heeren van Aemstel is met of zonder Friends een garantie voor een geslaagd feest. De veelzijdigheid van de artiesten gekoppeld aan Nederpop repertoire aangevuld met uitstapjes naar de grote Internationale knallers maakt dat elk feest een festijn wordt.

 

De Heeren van Amstel Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Heeren van Amstel Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Heeren van Amstel Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Heeren van Amstel Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Heeren van Amstel Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.