Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Grote Karaoke Show boeken?

De Grote Karaoke Show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Grote Karaoke Show

Wilt u De Grote Karaoke Show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Grote Karaoke Show

De Grote Karaoke Show. Dé show waar jij aan de microfoon staat met een volledige liveband achter je. Kies uit een lijst van 100 songs en bouw een feestje tijdens een knotsgekke avond vol meezingen, dansen, springen, tranen en live gezongen top entertainment. Je wordt bijgestaan door de band, de tekst staat voor je neus en een uitzinnig publiek ligt aan je voeten. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door een presentator die je uitdaagt, op je gemak stelt en met een snelle kwinkslag van je zenuwen afhelpt. Wie wil er nou niet voor heel even in de schoenen staan van de Backstreet Boys, Amy Winehouse, The Beatles of De Jeugd van Tegenwoordig? Of nog beter: je buurman of je vriendin die ineens de sterren van de hemel zingt..!

Boekingen De Grote Karaoke Show

Dat geen enkel feest of podium meer veilig is bewees deze kleurrijk uitgedoste energietrein onder andere tijdens Oud en Nieuw in een uitverkocht Hedon, maar ook tijdens shows op onder andere de Vierdaagsefeesten in Nijmegen en in het PEC Zwolle Stadion. De conservatorium geschoolde muzikanten spelen de pannen van het dak en voelen de karaoke kandidaten feilloos aan. De kandidaten staan er niet alleen voor: er is een zanger en zangeres aanwezig ter ondersteuning. Deze twee zorgen er ook voor dat de band naast karaoke ook zelf nummers kan spelen om de vaart in de show te houden als dat nodig is. Zet je schrap voor een show waarover nog jaren wordt gesproken!

De Grote Karaoke Show is geschikt voor festivals, tentfeesten, bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, maar ook conceptuele avonden in poppodia, zalen en clubs. De show is op verzoek te boeken inclusief licht en geluid door een professioneel licht- en geluidsbedrijf. Daarnaast kunnen we Special FX, zoals confetti en CO2 verzorgen. Op deze manier wordt ieder feest, van klein tot groot, op maat aangepakt en staan kwaliteit, professionaliteit, interactie, plezier en muzikaliteit voorop.

De Grote Karaoke Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Grote Karaoke Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Grote Karaoke Show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Grote Karaoke Show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Grote Karaoke Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.