Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Foute Schoonmaker boeken?

De Foute Schoonmaker boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Foute Schoonmaker

Wilt u De Foute Schoonmaker direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Foute Schoonmaker

De Foute Schoonmaker maakt schoon met de Spaanse slag. Is meer type prater dan poetser. Hij maakt vaak en graag praatjes met de mensen om zijn Nederlands te kunnen oefenen. Tussendoor zwabbert hij wat, verplaatst af en toe eens iets en veegt wat vuil opzij. Schoon is bij hem: voor het oog. Een ideale sfeermaker en sfeerverhoger. Is erg graag onder de mensen en benieuwd naar hoe ze het hebben.Woont nu 15 jaar in Nederland en zijn Spaanse accent klinkt overal in door. Hij houdt van de Hollanders, hun nuchterheid en hun humor. "Iek fiende dè Hollanders zo ge-ienteressierd en gezellig. Maar mijn temperament blijve natoerlijk Spaans".

Pablo is behoorlijk vernederlandst. Eet liever stamppot dan paella, liever bitterballen dan tapas. Hij vindt de Nederlandse vrouwen ook mooier dan de Spaanse. "Spaanse vrouwen hebben teveel temperament en teveel praatjes". Hij kan erg genieten van vrouwelijk schoon, maar houdt professioneel en privé gescheiden. Hij is ook al een keer gescheiden, van een Spaanse vrouw.

Hij wil ook graag dat u een geweldige avond beleeft. Daarom moet de vloer goed schoon zijn, de tafels netjes en alles wat glimmen moet glimt. Smeert zijn keel met Glassex. Is goedkoper dan drank. Als het klikt zal hij u misschien uitnodigen om een keer naar Spanje te komen, hij heeft daar een vakantiehuis "Casa de Pablo". Spanjaarden zijn gastvrij, maar op zijn beurt is hij weer blij met de gastvrijheid in Nederland.

De Foute Schoonmaker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Foute Schoonmaker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Foute Schoonmaker wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Foute Schoonmaker. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Foute Schoonmaker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.