Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Fik Erin boeken?

De Fik Erin boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Fik Erin

Wilt u De Fik Erin direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Fik Erin

Het is in 2006, dat 3 vrienden een bandje oprichten onder de naam band-onbekend en hier meerdere keren mee op traden.
Na enkele optredens werd het al snel duidelijk dat ze echt meer zagen in het muziek maken op plaatsen waar het feestgehalte erg hoog is.
 
Besloten werd er om op korte termijn een bassist en een toetsenist erbij te zoeken.

Met carnaval 2007 werd er tegen Maurice Krols gelopen die ook opzoek was naar een bandje, tevens was Jens Huigen bereid gevonden om basgitaar te spelen en was nu dus de band compleet.
Na enkele repetities werd een eerste optreden gegeven aan vrienden en bekenden en dit sloeg in als een bom.
Hierna werd de naam ‘’De Fik Erin’’ bedacht en de band was klaar voor het plubliek.

Na in 2008 en 2009 een totaal van bijna honderd optredens te hebben gegeven (lees 93) is er in begin 2010 echt begonnen aan eigen werk, de band heeft de koppen bij elkaar gestoken om eigen nummers te schrijven en hebben er een uitgekozen voor een uiteindelijke singel, deze is in de loop van 2010 uitgebracht en is door het plubliek zeer goed ontvangen.
 
In 2011 kregen de heren het nummers maken echt onder de knie en werd al snel Honolulu opgenomen onder leiding van patrick Marcelissen... deze singel bleek weer een schot in de roos en werd dan ook een van de veel gehoorde zomer nummers van 2011 in onze omgeving.
 
In 2012 vierde de Fik Erin alweer hun 5 jarig bestaan en trakteerde zij iedereen op een gratis te downloaden nummer Hoogste Tijd?!, deze is net voor de carnaval uitgebracht en doet het net als de vorige singels erg goed!
Ook zijn de heren weer met nieuwe nummers/pakken en een nieuwe tour bezig waarbij een deel al op hun 5 jarig bestaan Party gepresenteerd werd.
 
2013 staat weer geheel in het teken van vele optredens en zijn ze gestart met hun eerste echt album.
 
De Fik Erin…….100% FEEST

De Fik Erin boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Fik Erin zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Fik Erin wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Fik Erin. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Fik Erin te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.