Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Feestkapper boeken?

De Feestkapper boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Feestkapper

Wilt u De Feestkapper direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Feestkapper

De Feestkapper maakt hele leuke, creatieve en vooral hilarische kapsels. Ook de kale klant kan bij haar terecht voor een totaal nieuwe (tijdelijke) look!

Rietjes, veren, boa’s, kleurtjes en glitters, van alles stopt ze in haar creaties.

Ergens in een gezellig hoekje op uw feest staat ze onopvallend opvallende kapsels te maken. Als er een schaap over de dam is, staat de rest in de rij! Kortom deze haarkunstenares is voor uw bedrijfs-, trouw-, kinder of studentenfeest een echte aanrader!

Ellen, alias de Feestkapper, heeft nadat ze was geslaagd voor de kappersopleiding acht jaar fulltime gewerkt als dames en herenkapster in een kapperszaak.

Vervolgens is ze ambulant gaan werken als kapster aan huis met haar eenmanszaak Ellen's haarmode. Daarnaast werkte ze als "haarkunstenares" bij een groot themafeesten bedrijf waar ze in de weekenden de meest komische kapsels creëerden. Dit laatste beviel zo goed dat ze voor zichzelf is begonnen als "de Feestkapper". Ze wordt geboekt voor bedrijfsfeesten, studenten, kinderfeestjes, evenementen of andere feestgelegenheden.

Als Ellen op uw feest verschijnt, zal u haar niet herkennen omdat ze altijd haar kleding en haar aanpast aan de gelegenheid. Deze haarkunstenares geeft u en de andere gasten niet alleen een bijzondere look maar ook de slappe-lach!

De kapster past haar kleding altijd aan het thema van het feest aan.

De mensen / kinderen zitten vrij kort in de stoel dus vele

"slachtoffers" kunnen zich een gek koppie laten aanmeten. De kapsels zijnook dansbestendig!

Op het feest wordt er een foto gemaakt van ieder “gek koppie” en deze zal na het feest op een dvd naar de feestgever worden verzonden voor de nodige napret!

De Feestkapper boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Feestkapper zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Feestkapper wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Feestkapper. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Feestkapper te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.