Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.095,- excl. BTW
Volledige prijslijst

De Fantasticos boeken?

De Fantasticos boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Fantasticos

Wilt u De Fantasticos direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Fantasticos

De Fantasticos zijn medio Augustus 2012 spontaan ontstaan tijdens een amusant gesprek onder een aantal vrienden waarin gesproken werd over het momenteel missen van “echte “ gezellige Hollandse muziek in de stijl van de 60’er jaren.

De ingrediënten waren snel voorhanden …….de sound van toen ( in een modern 2012 jasje ) en de zoetgevooisde stemmen van 2 prima zangers.

De Fantasticos wordt de nieuwe Nederlandstalige muziektrend in het Hollandse lied en zijn ook te boeken voor optredens. Twee boezemvrienden Henk (ex Les Chromona’s) en Johnny (ex Sunstreams) hebben elkaar na jarenlange vriendschap opnieuw gevonden in hun gezamelijke muzieksmaak.

Een verrassende combinatie van Nederlandstalige meezingers, schlagers en levenspop in de sound van 2012.
Bij de eerste try-outs ging overal het dak er af wat al snel resulteerde in een platencontract bij NRGY Music. Het eerste CD-album is al in de maak en als voorloper presenteren zij de debuutsingle ‘Weet je wat jij voor mij bent’.

De Fantasticos live is een geweldige belevenis van twee fantastische muzikanten die in korte tijd Nederland zullen gaan veroveren.

 

De Fantasticos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Fantasticos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Fantasticos wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Fantasticos. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Fantasticos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.