Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 549,- excl. BTW
  • Opmerking: + 1 zwarte piet (meer ook mogelijk) / excl. reiskosten
Volledige prijslijst

De Echte Sint boeken?

De Echte Sint boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Echte Sint

Wilt u De Echte Sint direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Echte Sint

Elk jaar weer zorgen wij er voor dat kinderen én hun ouders oog in oog komen te staan met de échte Sint! Mocht u Sinterklaas dit jaar persoonlijk willen verwelkomen, de Sint en zijn pieten maken uw Sinterklaasdromen meer dan waar!

De Echte Sint werkte de afgelopen jaren, aan diverse produkties en evenementen mee, zoals de Sinterklaas-intochten in Barneveld, "Het Sinterklaas Kids Festival", twee edities van de "Jumbofestatie" in de Brabanthallen Den Bosch (met ondermeer Michel van Grinsven en Anatevka Bos), twee edities van "Het Pepernoten Festival" in het Beursgebouw Eindhoven, "Het Grote Sinterklaas Festijn" in het World Fashion Centre Amsterdam met Irene Moors en Coole Piet, presenteerde samen met Hakim van Sesamstraat "Het Grote Duracell Speelgoedonderzoek" in het Nemo Science Center Amsterdam, en was te zien in de acht grote "Dolfijne Sint Shows" in het Dolfinarium Harderwijk.

Daarnaast in de november- en decembermaanden te horen op Radio 538, V-Radio en Juize FM met talloze Sinterklaas-interviews.

De Echte Sint boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Echte Sint zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Echte Sint wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Echte Sint. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Echte Sint te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.