Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Dorini`s boeken?

De Dorini`s boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Dorini`s

Wilt u De Dorini`s direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Dorini`s

De artiest achter De Dorini’s is Dorien Habraken. Ooit zijn De Dorini’s begonnen als duo maar inmiddels gaat Dorien alleen op pad. Met haar uitgebreide feestrepertoire, tomeloze energie en spontaniteit weet ze in no time een feestje te bouwen. In 2007 is De Dorini’s als grapje ontstaan op de Tilburgse Kermis en nu, jaren later, heeft ze met carnaval 2 keer de felbegeerde KiesJeKraker van Omroep Brabant in handen gehad met “Dina Dynamiet” en “De nonnen uit het zuiden”.

Boekingen De Dorini`s

Dorien is een sfeermaker en ze weet als geen ander interactie te krijgen met het publiek. Van jong tot oud, nuchter of dronken in een café of in een tent: een feestje bouwen lukt altijd.

De Dorini`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Dorini`s zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Dorini`s wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Dorini`s. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Dorini`s te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.