Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Dorini`s boeken?

De Dorini`s boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Dorini`s

Wilt u De Dorini`s direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Dorini`s

Het was een bloedhete dag in de zomer van 2006 op de tilburgse kermis. Dorien en Christine kwamen op het idee om een carnavalsnummer te maken. Ja, u leest het goed: de mussen vielen van het dak en het bier was al verdampt voor het de tap uit kwam en deze dames dachten al aan carnaval!

Het bleek lastig om een naam te verzinnen en uiteindelijk was er de keuze tussen De Christini's of De Dorini's (het moest toch een beetje fout klinken) en zoals bekend is het De Dorini's geworden... en nu zitten ze er aan vast!

In 2010 heeft Marlou de microfoon van Christine overgenomen en sindsdien is dit Boxtelse duo een begrip geworden in carnavalsland. In 2012 wonnen ze de Hollandiobokaal met het nummer "We gaan een feestje bouwen" en in 2013 de kies-je-kraker-bokaal van Omroep Brabant met het liedje "Dina Dynamiet". De dames maken jaarlijks eigen carnavalskrakers zoals "Koning Bier" 2014 en "Bingo" 2015. Elk jaar komen ze weer met iets nieuws met een andere melodie waar je niet op stil kunt blijven staan.

Inmiddels is het repertoire zo uitgebreid dat ze het hele jaar garant staan voor FEEST!

Ze bouwen het liefst tussen het publiek een feestje. Dit kan zijn op de bar, onder de bar op iemands nek of mee feestend in de polonaise. Niks is te gek voor die 2 Brabantse meiden.

De Dorini`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Dorini`s zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Dorini`s wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Dorini`s. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Dorini`s te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.