Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Dokter boeken?

De Dokter boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Dokter

Wilt u De Dokter direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Dokter

Een echte arts zonder grens. Een arts met gebruiksaanwijzing. Hoeveel mensen hij al NIET heeft geholpen. Niet alleen een huisarts, maar een Open Huisarts. Hij is op zoek naar patiënten en weet u te vinden. Patiënten lopen niet met hem weg, maar voor hem weg. Geeft u altijd iets mee, want "een echte dokter geeft je altijd iets mee". Bijv. een pilletje waar u 3x daags naar moet kijken. Of een recept in een onleesbaar handschrift.  Hij kan uw hartslag onderzoeken en merkt dan bij vrouwen dat die omhoog gaat als ze hem diep in de ogen kijken.

Hij kan uw reflexen testen door een tik met de hamer op uw knie. "Voelt u dit? Ik voel nl. helemaal niets". Of hij weet nog dat u de vorige keer met vage klachten bij hem kwam en dat hij u toen een vaag advies heeft gegeven. Hij verwijst wel eens door. Naar internet. Als u geen klachten heeft, kan hij u daar wel aan helpen.

Veel patiënten komen niet meer bij hem terug. Dat kan 2 dingen betekenen: of ze zijn geholpen of helemaal niet. Het is aan u te ontdekken wat de dokter voor u niet kan betekenen. Eén ding is zeker: u zult er hard om kunnen lachen. En dat is ook een medicijn.

De Dokter boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Dokter zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Dokter wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Dokter. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Dokter te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.