Twilight Entertainment

     
De Dikdakkers boeken | Inhuren voor een optreden bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.795,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits: Hobbelpaard, Cowboys & Indianen
Volledige prijslijst

De Dikdakkers boeken?

De Dikdakkers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Dikdakkers

Wilt u De Dikdakkers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Dikdakkers

Anton en Hans vormen al jaren het feestduo de Dikdakkers. De show van de Dikdakkers staat bol van vrolijke liedjes en interactie met het feestpubliek.
"Het Vliegerlied", en de grote hit "Cowboys & Indianen" zijn slechts een kleine greep uit het repertoire.

Tijdens het EK en WK voetbal treden de Dikdakkers zowel in binnen- en buitenland op voor duizenden Oranjefans. Niet voor niets zijn de Dikdakkers tijdens deze evenementen de meest geboekte feestact.

Voor de kinderen zijn er spannende interactieve kindershows, De Snappie Kidz Show en de Cowboys & Indianen Kidz Show. In de periode rondom Sinterklaas is er een speciale show, het Pepernotenfeest!

Een optreden van de Dikdakkers is een feest voor jong & oud.

De Dikdakkers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Dikdakkers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Dikdakkers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Dikdakkers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Dikdakkers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.