De Dikdakkers boeken | Inhuren voor een optreden bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits: Hobbelpaard, Cowboys & Indianen
Volledige prijslijst

De Dikdakkers boeken?

Wilt u de Dikdakkers huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van de Dikdakkers vindt u op deze pagina.

Wilt u de Dikdakkers direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Dikdakkers

De Dikdakkers (Anton Geerts en Hans Voogd) weten precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feest.  Niet voor niets is het duo een graag geziene gasten op feesten en partijen.
Het repertoire is Nederlandstalige feestmuziek onder het mum van Lange leve de lol.

Tijdens de show staat de Interactie met het publiek voorop, tijdens een optreden van De Dikdakkers is stil staan praktisch onmogelijk.

Hits welke de Dikdakkers de afgelopen jaren scoorde zijn "Cowboys & Indianen "Hobbelpaard", Oef, 

Bij het Oranje legioen van het Nederlands elftal zijn De Dikdakkers niet meer weg te denken.
Tijdens de toernooien brengen zij de fans in extase met een uitgebreid en actueel Oranje repertoire.                     

Met De Dikdakkers is het altijd feest!

Kindershow:

In deze spannende interactieve kindershow hebben de indianen een schatkaart gevonden en gaan ze op zoek naar de schat. Maar ze zijn niet de enigen die de schat willen hebben.

De cowboys maken jacht op de schatkaart. Het verhaal neemt een onverwachte wending als ze ineens moeten samenwerken. Samen gaan ze op zoek naar de schat en komen in allerlei lastige situaties waarin ze elkaar en de kinderen hard nodig hebben.

Het avontuur leidt langs alle hits die "De Dikdakkers " hebben uitgebracht. Dat betekent dus zingen en dansen en uiteindelijk het vinden van de schat.

Laat je voor de show schminken als een stoere cowboy of fleurige indiaan en oefen samen met de danseressen alvast de dansjes.

Dus pak je lasso maar en ga met ons mee op SCHATTENJACHT.

De Dikdakkers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Dikdakkers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Dikdakkers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Dikdakkers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Dikdakkers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.