Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Dieetgoeroes boeken?

De Dieetgoeroes boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Dieetgoeroes

Wilt u De Dieetgoeroes direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Dieetgoeroes

Wilt u iets actiefs.. ludieks en gezonds..
Karel en Olfert laten iedereen bewegen, beven en zweten. De 2 doorgeslagen nichten Karel en Olfert melken het luie vet uit de met alcohol volbeschonken gasten, genodigden, bezoekers, familieleden ennnnnnnnnnnn.... ziet u uw collega's al staan.

Waarvoor inzetbaar
Deze Typetjes zijn hoofdzakelijk inzetbaar voor de gasten en/op een podium.

De Dieetgoeroes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Dieetgoeroes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Dieetgoeroes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Dieetgoeroes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Dieetgoeroes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.