Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Dekdweilers boeken?

De Dekdweilers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Dekdweilers

Wilt u De Dekdweilers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Dekdweilers

‘De Heegemer Dekdweilers’ is het dweilorkest waarbij sfeer, gezelligheid en echte dweilmuziek altijd bovenaan staan. De Dekdweilers zijn een enthousiaste groep jonge muzikanten die vol enthousiasme van elk optreden een groot feest maken. Middels de veelbesproken ‘vicieuze cirkel’ zorgen wij samen met ons publiek dat we helemaal uit ons dak gaan op onze vrolijke, meeslepende en knallende feestmuziek!

In 1999 zijn De Heegemer Dekdweilers opgericht. De beginformatie bestond uit 6 personen en onze eerste optredens waren in Heeg, IJlst en Groningen. Vanaf deze eerste periode was Pompidom al onze hit! Ook werd in de eerste maanden al een slee aangeschaft om hierop de grote trom te vervoeren. In de jaren 2001 en 2002 maakten we een hele ontwikkeling mee. Er kwamen 4 nieuwe leden bij en we mochten optreden tijdens de Sneekweek, Carnaval en bij de World Cup Tafeltennis. Allemaal prachtige optredens. Ook zijn we druk bezig geweest om ons repetoire op te schorten. De Dekdweilers werden steeds bekender en dit zorgde voor meer optredens in de omgeving.

In 2003 was ons eerste optreden in Thialf! Tijdens de Night of the Koemarkt in Heerenveen in de zomer van 2003 hebben we indruk gemaakt bij de
organisatie en zodoende werden we een paar maanden later uitgenodigd om op te treden bij het NK Allround en de World Cup wedstrijden in Thialf. Ook hebben we dit jaar wederom carnaval gevierd, dit jaar was dat bij de gehandicapten in Maartenswouden. Een prachtige ervaring om met deze mensen een echt feestje te bouwen. Naast deze optredens hebben we ook gespeeld bij het Sintspektakel in Wolvega, de 11-stedentocht voor roeiers in Leeuwarden en waren we wederom aanwezig tijdens de Sneekweek!!! In 2005 hebben we een bezoek gebracht aan Lloret de Mar in Spanje! Het was welke avond 1 groot feest in de uitgaansgelegenheden. Ook hebben we opgetreden in het centrum op verschillende pleinen, op de boulevard en op het strand! In 2006 hebben we opgetreden in Martiniplaza in Groningen tijdens het slotfeest van de KEIweek. Een machtig mooi feest met een paar duizend studenten, dit heeft ons hierna meer mooie optredens opgeleverd in het bruizende Groningen, zoals een optreden in het centrum tijdens Koninginnedag. Ook zijn we inmiddels vaste gast in het Thialf waar we jaarlijks optredens verzorgen bij grote schaatsevenementen. De groep is inmiddels uitgegroeid tot 15 leden.

De Dekdweilers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Dekdweilers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Dekdweilers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Dekdweilers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Dekdweilers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.