Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 60 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 5.950,- excl. BTW
  • Opmerking: Besloten event € 6950,- excl.
Volledige prijslijst

De Coronas boeken?

De Coronas boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Coronas

Wilt u De Coronas direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Coronas

De Coronas brengen een unieke interactieve muziekshow, geknipt voor elk publiek. De zes multi-talenten hebben zo'n 5000 liedjes in de vingers. En nóg unieker: het publiek bepaalt de muziek!

Stand-up Pop
De Coronas maken muziek met een vleugje humor. Ze dagen het publiek uit om hun muzikale wens door te geven aan de band én de zaal via de Coronas Hotline midden in het publiek. De groep speelt het nummer direct met de nodige vocale, muzikale én fysieke acrobatiek. Ook speelt de band eigen werk en zingt het publiek geregeld een deuntje mee.

Rock'n Roll Theater
Van stevige popsongs tot gevoelige ballades en van latin tot smartlap. De Coronas spelen het niet zomaar, ze laten het ook zien! Met originele filmbeelden, eigengemaakte animaties, schitterend decor en een verrassend flexibele vleugel. Dit, in combinatie met hun aanstekelijke optreden, zorgt voor een onvergetelijk muzikaal en visueel spektakel!

Muzikale achtergrond
In hun vierjarig bestaan tourden De Coronas al door heel Nederland en daarbuiten. Bijvoorbeeld tijdens de WinterSpelen van Turijn (06), het Museumplein op Koninginnedag (2007) en De Nijmeegse Vierdaagse (2007). In 2008 speelden De Coronas festivals plat als Dauwpop en Wish Outdoor en bliezen ze het dak van Daklozenparty Silvolde en Schuurfeest Bant. Ook begeleidden De Coronas Guus Meeuwis naast het Philips Stadion, speelden ze bij de Amstel Curaçao Race en huldigden ze drie weken lang onze Olympische helden in het Holland Heineken House in Peking.

Dit jaar staan de heren onder andere op Paaspop, Bospop en Bevrijdingsfestival Haarlem.De heren zelf hebben een rijke muzikale achtergrond als producer en (sessie)muzikant. Rias Baarda, Danny ten Have, Axel Lindelauf, Harold Mingels, Hans Vorstenbosch en Erik Vorstenbosch waren eerder te zien en te horen bij o.a. VanVelzen, Volumia, Rowen Hèze, Het Goede Doel, 2nd Place Driver en Crazy Piano's.

De Coronas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Coronas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Coronas wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Coronas. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Coronas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.