Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Butler Brothers boeken?

De Butler Brothers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Butler Brothers

Wilt u De Butler Brothers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Butler Brothers

Acht mannetjes. Acht broers. Acht brilletjes en acht haren... Met hun gevoel voor humor en communicatietalent veroveren ze het hart van iedereen. Ook dat van u.

Zijn ze een-eiig of acht-eiig? Het karakter is in ieder geval veelz-ei-dig! Met hun gevoel voor humor, buitengewone verschijning en communicatietalent.

Wat kunnen de onweerstaanbare Butler Brothers voor u betekenen?
 

  • Een welkomstcomité van min. 4 en max. 8 broers.
  • Opfleuren van presentaties, diners, prijsuitreikingen en rondleidingen.
  • Opschudding op de dansvloer want dames vechten om de broers' aandacht! Niets gaat deze 'gekke mannetjes' te ver!
  • Ze kunnen nu ook gasten uitzwaaien - in pyjama's!

De Butler Brothers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Butler Brothers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Butler Brothers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Butler Brothers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Butler Brothers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.