Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Burgemeester boeken?

De Burgemeester boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Burgemeester

Wilt u De Burgemeester direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Burgemeester

De vrolijkste burgemeester van Nederland. Mag op uw feest, receptie of bijeenkomst niet ontbreken. Indien gewenst kan hij een komische speech op maat maken en houden. Iemand kan door hem op een vrolijke manier in het zonnetje worden gezet. Verder mengt hij zich tussen de gasten en drinkt een "glaasje" mee. Doet zich voor als burgemeester, maar eigenlijk is hij loco. Zijn hele leven is hij al "loco".

Ook kan hij de gasten bij de entree verwelkomen. Hij houdt van mensen en geeft iedereen meteen het gevoel welkom te zijn. Ook al praat hij met een Gooise "r", hij voelt zich altijd erg verwant met de burgers. Maakt graag met iedereen een praatje. Is heel erg voor het milieu, als het maar een goed milieu is.

Feestburgemeester

Of het glas nu halfvol of halfleeg is, hij heeft altijd een glas in zijn hand. Aan de stand van de cognac in het glas kan hij zien hoe laat het is. Als het glas leeg is, is het bijv. tijd om naar huis te gaan. Nooit meer dan één glas per dag, want hij volgt een kuur op doktersrecept. De dokter heeft gezegd dat hij de kuur moet afmaken, anders maakt de kuur hem af. Wanneer hij in de auto wordt aangehouden, kan hij zeggen: "Ik heb er maar eentje op".

Soms komt hij samen met zijn vrouw Claire. Hij heeft haar leren kennen toen ze vroeger bij een slijterij werkte. Hun huwelijksreis ging naar Frankrijk, naar de plaats Cognac. Zij is zijn steun en toeverlaat. Als de cognac op is, is zij ook letterlijk zijn steun. Er heeft ooit een goudvis in zijn glas gezeten, maar die is een keer per ongeluk bij een slok naar binnen gegleden. De vis zit er nog steeds en geeft hem soms kriebels. Geen vlinders, maar goudvis in de buik. En zodra het donker is, wordt hij vanzelf de nachtburgemeester.

De Burgemeester boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Burgemeester zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Burgemeester wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Burgemeester. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Burgemeester te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.