Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Bouwvakkerts boeken?

De Bouwvakkerts boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Bouwvakkerts

Wilt u De Bouwvakkerts direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Bouwvakkerts

Een steengoed alternatief voor een ober die met een lullig plankje rondgaat.. zijn de twee stoere bouwvakkers.

Even wat mannelijker en minder stijfjes. Ideaal voor een mannenavond.. spijkers ipv cocktailprikkers en organiseren spijkerpoepen als iedereen beschonken is... Iedereen doet mee.. gegarandeerd!
Als u zegt wanneer ze kunnen komen, dan houden ze daar rekening mee met hun schaft!

Waarvoor inzetbaar
Deze Typetjes bevinden zich tussen het publiek. Zij doen geloven dat zij de laatste dingen aan het aftimmeren zijn en zitten vol met slappe klusverhalen. Mensen worden eventueel op humoristische wijze bediend met hapjes.

De Bouwvakkerts worden ook ingezet bij de deur. Hier begeleiden zij uw gasten langs hun klusprojecten, spijkers en gereedschap… zonder dat hun ‘werk’ wordt aangetast en mensen zich kunnen bezeren.

De Bouwvakkerts boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Bouwvakkerts zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Bouwvakkerts wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Bouwvakkerts. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Bouwvakkerts te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.