Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

De Bounties boeken?

De Bounties boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Bounties

Wilt u De Bounties direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Bounties

Eenieder die de Bounties al eens live heeft zien spelen, zal dit niet vergeten zijn. De knotsgekke feestband zet iedere tent of evenement op z’n kop. Het maakt niet uit waar je ze neer zet, vanaf het eerste nummer is het feest!

Geweldig repertoire

Het repertoire bestaat volledig uit nummers waarop je kunt dansen, zingen en springen. Oftewel helemaal uit je dak gaan! De energie op het podium slaat vanzelf over op ieder publiek.

Van jong tot oud en van bouwvakker tot boekhouder, niemand kan stil blijven staan tijdens een optreden van de Bounties!

De Bounties boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Bounties zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Bounties wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Bounties. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Bounties te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.