Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

De Bounties boeken?

De Bounties boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Bounties

Wilt u De Bounties direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Bounties

De Bounties hebben als band al op vele evenementen mogen spelen. De Bounties worden opgericht in 1997 tijdens de traditionele jaarmarkt in hun dorp.

De Bounties ontpoppen zich al snel als een echte gezellige feestband en worden al snel in de regio ontdekt. Anno 2016 zijn De Bounties een veel breder repertoire ten gehore gaan brengen  wat bestaat uit een Nederlands en Engels repertoire.

De basis is wel hetzelfde gebleven…..FEEST in de tent!! In ieder geval durven wij te wedden dat je ze allemaal mee kan zingen!!!!

De Bounties boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Bounties zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Bounties wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Bounties. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Bounties te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.