Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Blitz boeken?

De Blitz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Blitz

Wilt u De Blitz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Blitz

Coverbands zijn er in alle soorten en maten, maar er zijn maar weinig coverbands die net dat beetje extra hebben. Die moeiteloos klassieke popsongs en eigentijds rockwerk tot één naadloos, swingende geheel, vol herkenbare songs spelen, zonder dat het een al te voorspelbare, routineus gebrachte show wordt. De Blitz heeft niet alleen een heerlijk herkenbaar repertoire, waarbij inderdaad The Beatles worden afgewisseld met The Foo Fighters en zowel Robbie Williams als Abba als U2 de revue passeren, maar giet dat ook nog eens in een uitermate energieke, van een heerlijke knipoog voorziene live-show waarbij iedereen ogen én oren tekort komt. Aan de hand van een weergaloze zanger/performer en een fabuleus spelende band, doet De Blitz precies wat je van een all-round-coverband mag verwachten: de mensen vermaken, de mensen aanzetten tot meezingen en de mensen aanzetten tot swingen, om iederéén een fantastische, onvergetelijke avond te bezorgen. De Blitz is kortom de muzikale krent in de all-round-cover-pap, een uitermate feestelijke coverband met net dat beetje extra!

De Blitz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Blitz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Blitz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Blitz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Blitz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.