Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Band boeken?

De Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Band

Wilt u De Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Band

Een Band is sfeerbepalend voor je feest. Met wervelende mixen (medleys) van bekende Engelse en de lekkerste Hollandse meezing-, dans- en feest- krakers zet DeBand de juiste toon op je feest. Op het podium gaat de band ook helemaal los, met een heavy party van hun overuigende muzikaal, dans en feest-enthousiasme!

DeBand is méér dan de bekende cover of partyband met hun lekkere hits van bekende Engelstalige oude en nieuwe dans & feest classics; met de beste bekende Nederlandstalige toppers en meezingers speelt deze band méér!.
En DeBand is méér dan de begeleidingsband van een bekende artiest; met een niet aflatend enthousiasme in presentatie en muzikaliteit, feest DeBand méér: naast een set met de Artiest(en) nog 2 eigen feestsets.

Elk optreden betreedt het 10-tal van DeBand in volle overgave het feesttoneel.
Het groovende tandem van drums en bas met de funky slagjes van gitaar plus de warme deken van de toetsensounds worden aangevuld met de knetterende en spetterende riffs van de 3 man sterke blazerssectie, waarbij het MFF-zangtrio van een lekkere soulvolle zanger en de schoonheden van heerlijke zangstemmen van de beide zangeressen het levendige plaatje op het podium compleet maakt.
De Band op je feest

DeBand is - eventueel aangevuld met een superoptreden van de bekende artiest van je keuze - door muzikaliteit, ervaring en een levendige podiumshow  de geruste keuze voor je ideaal geslaagde bedrijfsfeest.
Aan de andere kant staat DeBand.NL daarnaast ook graag knus en persoonlijk weer lekker dicht op je publiek te feesten bij bruiloften of andere privé-feesten.
Ook kan de band(e) van 10 lekker on-ingehouden los gaan op elk openbaar feest of studentenfeest.
De garantie voor je geslaagde feest!

Het complete all-in pakket van de oogstrelende lichtshow en een aan de locatie aangepaste meer dan complete geluidsetup maakt DeBand  de onbekommerde klakkeloos juiste keuze voor je geslaagde feest.
De beste Band?

Er zijn bands die claimen dat zij de leukste beste feestband zijn. Nou... eh... beoordeel dat gewoon ff lekker zelf! ;-)

De Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.