Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.150,- excl. BTW
Volledige prijslijst

De 3 Tenoren boeken?

De 3 Tenoren boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De 3 Tenoren

Wilt u De 3 Tenoren direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De 3 Tenoren

Met memorabele megaconcerten en miljoenen verkochte albums maakten Pavarotti, Carreras en Domingo als ‘de Drie Tenoren’ de klassieke zang toegankelijker voor een veel breder publiek.

Samen veroverden zij de harten van muziekliefhebbers over de gehele wereld.

Mario Veltman, Arwin Kluft en Robbert Besselaar hebben hun krachten gebundeld en treden in de voetsporen van hun grote voorbeeld: Pavarotti, Carreras en Domingo.

Met een prachtig repertoire waarmee de harten van miljoenen muziekliefhebbers werd veroverd, uiteraard aangevuld met het hedendaags repertoire.

Een perfecte combinatie die samen garant staan voor een sensationeel, ontroerend en hartverwarmend optreden...

De mooiste klassiekers zullen ten gehore worden gebracht maar ook het hedendaagse genre zal niet ontbreken!

Kortom, stijlvol entertainment voor een zeer breed publiek.

Repertoire De Drie Tenoren ?

Hieronder een greep uit het repertoire van De Drie Tenoren:

  • Caruso
  • Granada
  • Cielito Lindo / Valencia
  • De Parelvissers
  • O Sole Mio
  • Nessun Dorma

De 3 Tenoren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De 3 Tenoren zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De 3 Tenoren wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De 3 Tenoren. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De 3 Tenoren te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.