Twilight Entertainment

     
3 Baritons boeken / huren voor een optreden ? / Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 6.750,- excl. BTW
Volledige prijslijst

De 3 Baritons boeken?

De 3 Baritons boeken ?

Wilt u de 3 Baritons huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van de Drie Baritons vindt u op deze pagina.

Wilt u 3 Baritons direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie De 3 Baritons

Marco Bakker, Henk Poort en Ernst Daniel Smid, drie geweldige zangers die sinds 1996 hun talenten delen en opereren onder de naam de Drie Baritons.

Uitverkochte zalen waaronder het Concertgebouw en Koninklijk Theater Carré genoten van hun zeer bijzondere concerten. Maar daarnaast luisterden ze ook menig besloten evenement op.

3 Baritons boeken voor uw evenement

Ieder heeft zijn sporen individueel verdiend maar samen zijn ze onverslaanbaar en bezorgen het publiek een uniek en onvergetelijk commercieel optreden. In het repertoire dat ze gedurende een optreden van 30 minuten brengen wordt een keuze gemaakt uit een Duitse, Nederlandse, Italiaanse, RatPack, Ierse of  Weense medley, Musical Songs en losse songs als Eres Tu, To all the girls we loved before, Calypso Song etc…

De 3 Baritons boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De 3 Baritons zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De 3 Baritons wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De 3 Baritons. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De 3 Baritons te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.