Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 6 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Maatwerk mogelijk
Volledige prijslijst

DDF Crew ( Touwspring Entertainment) boeken?

DDF Crew ( Touwspring Entertainment) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DDF Crew ( Touwspring Entertainment)

Wilt u DDF Crew ( Touwspring Entertainment) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie DDF Crew ( Touwspring Entertainment)

DDF CREW is een professioneel gezelschap gespecialiseerd in extreme touwspring entertainment.

“Kijken naar DDF in actie is als het kijken naar een snelle combinatie van hip hop dans, acrobatiek, turnen en breakdance moves. Het ziet er geweldig, spannend, schitterend uit. Armen zwaaien en benen maken niet te geloven bewegingen in de lucht – alles op de juist stampende muziek en met die constant suizende touwen!
 

De bemanning van DDF heeft verschillende soorten shows op maat voor elk soort evenement:

  • Verschillende 5 min choreografieën voor productpresentaties, feesten, shows en bedrijfsevenementen
  • 15/20 min. festival- straat-show met een interactieve clinic
  • UV Blacklight laten zien aan de winnaar van een award avond aan te kondigen
  • Een verzoek op maat voor inzet bij tv productie, muziek video, commercials, modeshows etc.


DDF crew is opgericht in 2003, en tot nu toe deden ze optredens in meer dan 35 landen. DDF werd populair over de hele wereld met de muziek video Rise Up en vele internationale tv-programma’s. Ze hebben een flink aantal referenties: DDF uitgevoerd bij de eerste Formule 1 Grand Prix in Abu Dhabi, ze waren het laatste bedrijf in de jaarlijkse gala van de Russische Staatscircus Rosgoscirk, ze deden 8 BBC shows, DDF gestart met een nieuwe Mazda auto launche op de beroemde auto expositie in Genève, … elk jaar hebben ze ongeveer 150 shows met uitsluitend tevreden klanten.

Met DDF CREW kunt u heerlijk ontspannen: u weet zeker dat u een uitstekende act heeft op uw evenement!

DDF Crew ( Touwspring Entertainment) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DDF Crew ( Touwspring Entertainment) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DDF Crew ( Touwspring Entertainment) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DDF Crew ( Touwspring Entertainment). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DDF Crew ( Touwspring Entertainment) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.