Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.795,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Daylight Superband boeken?

Daylight Superband boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Daylight Superband

Wilt u Daylight Superband direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Daylight Superband

De Daylight Superband staat garant voor een optreden met swingende muziek. Daylight is geen band die voornamelijk de nieuwste hits uit de top 40 speelt maar de nadruk ligt altijd op de nummers die het goed doen op een feest. De grootste hits van de afgelopen decennia komen voorbij en ook Nederlandstalige nummers, zowel feest als pop, staan natuurlijk op het programma.

Daylight Superband speelt door de juiste repertoirekeuze goed in op de sfeer van het feest. De sets staan dan ook nooit van tevoren vast. Het belangrijkste is dat het publiek het naar zijn zin heeft en daar weet Daylight keer op keer weer in te slagen!

De band bestaat uit zes personen waaronder een zanger en een zangeres zodat een breed repertoire gespeeld kan worden. Uitbreiding met een drie mans blazerssectie is ook mogelijk.

Daylight Superband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Daylight Superband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Daylight Superband wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Daylight Superband. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Daylight Superband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.