Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.475,- excl. BTW
  • Opmerking: Idols 2003, Disco repertoire uit de 70`s & 80`s
Volledige prijslijst

David Goncalves boeken?

David Goncalves boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van David Goncalves

Wilt u David Goncalves direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie David Goncalves

Een optreden van David is een combinatie van spiritualiteit en muziek. Met zijn charmes wist hij in de eerste Idols show Jerney Kaagman voor zich te winnen. Maar nu is David bij elk optreden ieders lieveling.

De jonge half Kaapverdiaanse half Surinaamse charmante jongeman David Goncalves begon zijn carrière als 10- jarige bij een jeugd- gospelkoor. Spiritualiteit en muziek vormen nog steeds de leidraad in zijn leven. Alhoewel hij zich als all-round artiest profileert, liggen zijn roots in het new classic soul genre. Zijn stijl is dan ook te omschrijven als een mix van gospel, jazz en old school soulmusic en natuurlijk een stukje eigen inbreng.

Hij is echter niet bang om uitstapjes te maken naar Dance, R&B of popmuziek. Ook heeft hij in een musical gespeelt en op de theaterschool gezeten. Zoals de meeste artiesten heeft ook David al dan niet met anderen aan talentenjachten meegedaan, de meeste heeft hij ook nog gewonnen! Na een avontuur met een producer, bleek dat er veel mensen geïnteresseerd waren in David zijn stijl en capaciteiten. Één van hen was Noes Violet, die op dat moment op zoek was naar een zanger voor in zijn popgroep. David heeft met deze jongensgroep vele (televisie) optredens gedaan in Nederland, maar kon daar toch niet helemaal zijn ‘soul’ in kwijt. Hij probeerde daarna op eigen houtje zijn weg te vinden in ‘Showbiz land’ totdat hij tegen Tony Sherman (een soullegende van Curaçao) opliep en Tony hem uitnodigde om mee te werken aan zijn show op de Canarische Eilanden. De show bestond voor een groot gedeelte uit Motown-achtige nummers. Door deze ervaring was hij goed voorbereid op wat hem nog te wachten stond bij het welbekende televisieprogramma Idols.

In de voorronde viel hij vooral op omdat Jurylid Jerney Kaagman haar ogen niet van hem af kon houden, maar natuurlijk ook door zijn stem. In de rondes daarna zorgden zijn soulvolle stem, goede ‘looks’ en de liefde voor het vak ervoor dat hij uitgroeide tot één van de lievelingen van het publiek. Ook tijdens de vier liveshows in Ahoy was dit duidelijk hoorbaar!!!!!!

Ondertussen verzorgt David optredens door het hele land en zal hij binnenkort zelfs een uitstapje maken naar Suriname met de legendarische Surinaamse zanger Brian B. Daarnaast zal hij in september weer in de Ahoy te zien zijn tijdens de Cabo-awards.

David zijn carrière is eigenlijk net begonnen maar ‘He is here to stay'.

In 2006 werkt hij mee aan het project van Chocolate Puma en is te horen en te zien in de clip van het nummer Always & Forever.

David Goncalves boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over David Goncalves zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over David Goncalves wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van David Goncalves. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over David Goncalves te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.