Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

David Ghetto boeken?

David Ghetto boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van David Ghetto

Wilt u David Ghetto direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie David Ghetto

David Ghetto is vliegensvlug achter de decks: R&B, HipHop, Dancehall, Disco en UK House (en soms ook wat guilty pleasures) worden in willekeurige volgorde op je afgevuurd. Deze sympathieke draaitafelkoning weet overal het feestje te maken.

Al jaren is hij dan ook een graag geziene gast op grote festivals als Mysteryland, Solar, Amsterdam Open Air, We Are Electric, Stereo Sunday, Wish Outdoor, 7th Sunday, Extrema Outdoor en Smeerboel.

David Ghetto boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over David Ghetto zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over David Ghetto wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van David Ghetto. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over David Ghetto te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.