Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

David Dam boeken?

David Dam boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van David Dam

Wilt u David Dam direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie David Dam

David Dam is nu al de torenhoge favoriet van The Voice of Holland. Vrijdagavond blies hij de jury omver met zijn versie van Marvin Gayes Let's get it on.

"Het moet wel heel raar lopen als deze jongen de finale niet haalt", zei Marco Borsato vlak na de blind audition van David.

Ook Trijntje Oosterhuis, Ilse DeLange en Ali B waren lyrisch over Davids zangkunsten. De vier coaches sprongen uit hun stoel om op het podium zo verleidelijk mogelijk met de jonge zanger te dansen.

Uiteindelijk koos David voor Trijntje als coach.

David Dam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over David Dam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over David Dam wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van David Dam. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over David Dam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.