Twilight Entertainment

     
Dave Roelvink Boeken / Dave Roelvink Inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 1 x 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.500,- excl. BTW
  • Opmerking: Draaistijl: Bubbling, Moombahton en Eclectic
Volledige prijslijst

Dave Roelvink boeken?

Wilt u Dave Roelvink huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Dave Roelvink vindt u op deze pagina.

Wilt u Dave Roelvink direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dave Roelvink

Dave Roelvink is de zoon van de bekende volkszanger Dries Roelvink. Dave wordt geboren op 13 maart 1994 in de hoofdstad Amsterdam.

Dave wordt op 16 jarige leeftijd gescout op straat waardoor hij al snel ingeschreven staat bij een bekend modellenbureau. Na vele mooie klussen voor diverse merken raakt Dave Roelvink in 2014 in opspraak. De negatieve publiciteit zorgt ondanks het negatieve karakter toch voor een enorme populariteit van Dave. RTL start in de winter van 2015 een real-life soap rondom de belevenissen van de familie Roelvink, Dave krijgt in deze soap een prominente rol.

Dave Roelvink boeken als DJ ?

Aan het einde van 2014 ontdekt Dave zijn talent als DJ en gaat volop aan de slag. De draaistijl van DJ Dave Roelvink is Bubbling, Moombahton en Eclectic. Dat het een schot in de roos is blijkt al snel want de dj agenda van Dave loopt al snel vol.

Mocht u ook een dj-set van Dave Roelvink willen boeken op uw evenement kunt u met ons contact opnemen.

Dave Roelvink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dave Roelvink zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dave Roelvink wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dave Roelvink. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dave Roelvink te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.