Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 400 pers.
  • Prijs: € 1.095,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Dave Dekker boeken?

Dave Dekker boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dave Dekker

Wilt u Dave Dekker direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dave Dekker

Dave Dekker kreeg vanaf jonge leeftijd nationale bekendheid met zijn hoofdrol in Ciske de Rat de musical. Samen met Danny de Munk bracht hij de single: ‘Laat ons niet alleen’ uit.
Ook Andre van Duin schreef nieuwe liedjes voor Dave Dekker. Hierbij volgde een glansrijke muziek carrière met verschillende grote televisie en publieke optredens.

Na zijn deelname in de finale van de Voice Kids bracht hij het succes album: Dit ben ik! uit. Na een periode van vele optredens presenteert Dave Dekker begin 2016 zijn volwassen sound met een nieuwe single!

Dave Dekker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dave Dekker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dave Dekker wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dave Dekker. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dave Dekker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.