Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 850,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Das Schlagerduo boeken?

Das Schlagerduo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Das Schlagerduo

Wilt u Das Schlagerduo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Das Schlagerduo

Reinhard Senf en Sabine Sahne uit het Zuid-Duitse Heimatshofen brengen een ode aan de Schlagerparade. In een show van ruim 30 minuten worden nur Riesen Schlagerhits gebracht van de grote Duitse Schlagerhelden. Kent u ze nog: Rex Gildo, Udo Jürgens, Heino, Costa Cordalis, Cindy & Bert, Marianne Rosenberg…?

Inhaken… Die Hände zum Himmel… Polonaise…

Das Schlagerduo: Live gezongen en met een knipoog naar onze Oosterburen: “Einfach Spitzenklasse!” Fantastische feestact voor Oktoberfeest, carnaval, bedrijfsfeesten en evenementen.

Auf Wiederschlager..!!

Das Schlagerduo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Das Schlagerduo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Das Schlagerduo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Das Schlagerduo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Das Schlagerduo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.